Midsummer rynku sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 2,83 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Jeśli masz pod ręką ogórki kirby, główki sałaty bibb, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka Z Karczochów W Środku Lata, Midsummer Biszkopt, oraz Cakespy: krem na Noc Świętojańską.
Instrukcje
1
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać rzepy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tylko przetargu, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć rzep na talerz. Powtórz z marchewką, gotując je przez 3 minuty, a następnie cebulę, gotując je przez 2 minuty. Przechowywać w lodówce warzywa do ostygnięcia. Cebulę pokroić na pół i grubo pokroić.