Miami Burger
Miami Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 51g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, musztardę dijon, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ogórki koperkowe, można śledzić to danie główne z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miami Margarita, Miami Halibut, oraz Psy Miami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podzielić mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno do burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Doprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na patelni lub patelni na dużym ogniu, aż olej zacznie migotać. Gotować hamburgery na złoty kolor i lekko zwęglone z pierwszej strony, o 3 minuty dla wołowiny i 5 minut dla indyka. Przewróć hamburgery. Gotować hamburgery wołowe na złoty kolor i lekko zwęglone z drugiej strony, 4 minut dla średnio rzadkie (3 minuty, jeśli polewa z serem) lub do gotowane do pożądanego stopnia doneness. Gotować hamburgery z indyka, aż gotowane w całym, o 5 minut na drugiej stronie.
Dodaj ser, jeśli jest używany, na szczytach hamburgerów w ostatniej chwili gotowania i góry z pokrywą fastrygowania, zamknij pokrywę grill, lub namiot hamburgery z folią aluminiową do stopienia sera.
Połączyć majonez i pieczony czosnek w małej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Obie strony każdej bułki posmarować majonezem i musztardą.
Na każdym spodzie bułki ułożyć plasterek sera, ułożyć hamburgera na wierzchu, a następnie ułożyć hamburgera plasterkiem szynki, innym plasterkiem sera i plasterkami ogórków. Przykryć wierzch Koka.
Gotować hamburgery na prasie kanapkowej lub owinąć hamburgery w folię aluminiową i gotować na gorącej patelni na dużym ogniu (umieścić ciężką patelnię na górze hamburgery, aby je nacisnąć), aż złoty kolor i ser stopił, o 1 1/2 protokół na stronę.