Merry Cherry Bars

Merry Cherry Bars
Merry Cherry Bars może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 36. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 23 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu migdałowego, cukierki powlekane czekoladki mleczne, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Merry Cherry Cheesecake Bars, Merry cherry fizz, oraz Wesoły Deser Wiśniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku i migdałów ekstraktu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć mąkę i sól; mieszać do śmietany mieszaniny, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Wymieszać w 1/2 szklanki wiśni. Wciśnij ciasto na niełuskaną patelnię do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Posypać pozostałymi wiśniami i zmiażdżonymi cukierkami. Naciśnij lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
6
Piec przez 30 do 35 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy krawędzie będą lekko rumiane. Całkowicie schłodzić na patelni przed oblodzeniem. Aby zrobić lukier, wymieszaj cukier z wodą aż do uzyskania mżejącej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn