Memphis Smażony Indyk

Memphis Smażony Indyk
Memphis Fried Turkey to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 641 kalorii, 98g białka, oraz 26g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, Indyk, olej arachidowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nogi Indyka W Stylu Memphis-Alton Brown, Mój ulubiony głęboko smażony indyk {i nawet nie lubię indyka!}, oraz Marlowe ' s of Memphis BBQ Dry Rub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć indyka do pustej frytkownicy i zalać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Wyjmij indyka; zaznacz linię, w której znajduje się woda w garnku. Opróżnij wodę i dobrze osusz frytkownicę i indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
W misce wymieszać wędzoną paprykę, czosnek w proszku, cebulę w proszku, pieprz cayenne, tymianek, 1 łyżkę soli i 1 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posypać trochę przyprawy wcierać wewnątrz jamy indyka. Oddziel skórę od mięsa piersi palcami, zaczynając od górnej części piersi i przesuwając się w prawo i lewo, a następnie pracując w dół. Wmasuj część masażu na mięso pod skórą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Pozostałą część natrzeć na skórę indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Umieścić indyka na tacy arkuszy i przykryć folią. Przechowywać w lodówce przez noc lub do 24 godzin, więc smaki mogą poślubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Napełnij frytkownicę olejem arachidowym do zaznaczonej linii (nie wypełniaj więcej niż trzy czwarte drogi). Rozgrzej olej do 400 stopni F; zajmie to około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
8
W międzyczasie wyjmij indyka z lodówki i pozwól mu osiągnąć temperaturę pokojową, gdy twój olej się nagrzeje. Gdy olej osiągnie 400 stopni F, bardzo ostrożnie opuść indyka do gorącego oleju. (Większość frytkownic do indyka jest wyposażona w kosz na indyka, który ma haki i uchwyt do opuszczania i podnoszenia; w przeciwnym razie zdobądź długi zestaw wytrzymałych szczypiec do chwytania wewnętrznej wnęki i piersi oraz przemysłowy widelec kuchenny do trzymania tylnej strony ptaka.) Upewnij się, że olej utrzymuje temperaturę podczas smażenia. Smażyć indyka, aż skóra będzie ciemnobrązowa i chrupiąca, lub aż temperatura wewnętrzna piersi osiągnie 155 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 45 minut. Ostrożnie wyjmij indyka z oleju i pozwól mu odpocząć i odcedzić na stojaku z drutu, około 30 minut. Nie przykrywaj indyka folią, bo straci trochę swojej kruchości. Temperatura wewnętrzna wzrośnie do 165 stopni F podczas odpoczynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Przełożyć indyka na deskę lub talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10
Zdjęcia David Malosh
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn