Meksykańskie Torty Weselne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj meksykańskich ciast weselnych. Ten przepis służy 54 i kosztuje 10 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 70 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz pod ręką wanilię, sól, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Meksykańskie Torty Weselne, Meksykańskie Torty Weselne, oraz Polvorones (Meksykańskie Torty Weselne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. w dużej misce, beat 1/2 szklanki cukru pudru, masło i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Na małej prędkości, ubić w mące, migdały i sól, aż ciasto uformuje.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości 1 cala od siebie.
Piec 13 do 17 minut lub do zestawu, ale nie brązowy. Natychmiast usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Lekko schłodzić, około 10 minut.
Umieść 3/4 szklanki cukru pudru w małej misce.
Ciasteczka zwijamy w cukrze pudrze. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Ponownie zawijamy cukier puder. Ciasteczka można umieścić w hermetycznym pojemniku i zamrażać do 3 tygodni. Przed podaniem, rozmrozić ciasteczka i ponownie wlać je do cukru pudru.