Meksykańskie Klopsiki
Meksykańskie klopsiki mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 25g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka salsy, mielony kminek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Meksykańskie Klopsiki, Meksykańskie Klopsiki, oraz Meksykańskie Klopsiki Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej, najlepiej żaroodpornej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół.
Dodać czosnek i jalapeo i gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia; ostudzić. W dużej misce, połączyć wieprzowinę, bułka tarta, jajko, sól, pieprz, kminek, i mieszaniny cebuli. Uformuj 12 klopsików.Wytrzeć patelnię, dodać pozostały olej, i podgrzać na średnim ogniu. Brąz klopsiki ze wszystkich stron, w sumie około 7 minut. Jeśli nie za pomocą patelni żaroodpornej, przenieść klopsiki do naczynia do pieczenia.
Piec do gotowane przez, o 25 protokół.Wskazówka: Jeśli masz ochotę na miękkie tacos, Ustaw tortille kukurydziane lub mączne i rozdrobniony ser z klopsikami. W przeciwnym razie po prostu podawać je na ryżu.