Meksykańskie Hamburgery Z Indyka
Meksykańskie hamburgery z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 460 kalorii, 28g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, tortille z mąki, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Meksykańskie Hamburgery Z Indyka, Meksykańskie Hamburgery Z Indyka, oraz Hamburgery Z Indyka Inspirowane Meksykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Posmarować średnie naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę, zielony pieprz, i czosnek 5 protokół.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
W małej misce, wymieszać salsę i 1/2 kukurydzy. W dużej misce wymieszać mieszankę cebuli z indykiem, przyprawą do taco i 2 łyżkami mieszanki salsy. Podzielić na 6 pasztecików i wcisnąć do bułki tartej lekko płaszcz ze wszystkich stron. Ułóż powlekane paszteciki w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piecz paszteciki 10 minut w nagrzanym piekarniku.
Odcedzić płyn z naczynia, obrócić paszteciki i rozprowadzić pozostałą mieszaniną salsy. Kontynuuj pieczenie 10 minut, do temperatury wewnętrznej 165 stopni F (75 stopni C).
Podgrzać tortille w kuchence mikrofalowej, około 30 sekund na wysokości. Zawiń gotowane paszteciki z indyka w rozgrzanych tortillach ze śmietaną i sałatą.
Posypać pozostałą kukurydzą do podania.