Meksykańskie Hamburgery Z Indyka

Meksykańskie Hamburgery Z Indyka
Meksykańskie hamburgery z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 460 kalorii, 28g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, tortille z mąki, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Meksykańskie Hamburgery Z Indyka, Meksykańskie Hamburgery Z Indyka, oraz Hamburgery Z Indyka Inspirowane Meksykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Posmarować średnie naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę, zielony pieprz, i czosnek 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
4
W małej misce, wymieszać salsę i 1/2 kukurydzy. W dużej misce wymieszać mieszankę cebuli z indykiem, przyprawą do taco i 2 łyżkami mieszanki salsy. Podzielić na 6 pasztecików i wcisnąć do bułki tartej lekko płaszcz ze wszystkich stron. Ułóż powlekane paszteciki w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Piecz paszteciki 10 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Odcedzić płyn z naczynia, obrócić paszteciki i rozprowadzić pozostałą mieszaniną salsy. Kontynuuj pieczenie 10 minut, do temperatury wewnętrznej 165 stopni F (75 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
7
Podgrzać tortille w kuchence mikrofalowej, około 30 sekund na wysokości. Zawiń gotowane paszteciki z indyka w rozgrzanych tortillach ze śmietaną i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Pikle, Do PodaniaKoszerne Pikle, Do Podania
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
8
Posypać pozostałą kukurydzą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn