Meksykańska Sałatka posiekana z sosem miodowo-limonkowym

Meksykańska Sałatka posiekana z sosem miodowo-limonkowym
Przepis meksykańska Sałatka posiekana z sosem miodowo-limonkowym jest gotowy w około 2 minuty i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. To danie główne ma 498 kalorii, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę Jalapeno, pomidor, rzodkiewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Meksykańska Sałatka posiekana w sosie miodowo-limonkowym, Meksykańska Sałatka posiekana z sosem miodowo-limonkowym, oraz Grillowana Sałatka Rzymska meksykańska z sosem miodowo-limonkowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn