Meksykańska kukurydza z grilla może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, chili w proszku, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Kukurydza Z Grilla, Meksykańska Kukurydza Z Grilla, oraz Grillowana Meksykańska Kukurydza Z Kolby dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Usuń łuski kukurydzy, ale pozostaw rdzeń przymocowany na końcu, abyś miał coś do trzymania. Grilluj kukurydzę na gorącym grillu lub żeliwnej patelni, aż lekko zwęglona. Obróć tak, aby równomiernie się gotowało.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, Julienne
3
Wymieszać majonez, śmietanę i kolendrę razem. Parmezan zetrzeć w innej misce. Podczas gdy kukurydza jest jeszcze ciepła, posmaruj mieszanką majonezu. Wycisnąć sok z limonki na kukurydzy i prysznic z parmezanem. Doprawić chili w proszku i podawać z dodatkowymi limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Klin Wapienny
1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.