Meksykańska Gorąca Czekolada

Meksykańska Gorąca Czekolada
Meksykańska gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 442 kalorie, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka meksykańskiej czekolady, mleko, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Gorący Sos Krówkowy, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj razem 2 szklanki mleka, posiekaną meksykańską czekoladę i ekstrakt wanilii w rondlu na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Gotuj, ubijając stale, aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i ubijać mieszaninę, aż się spieni. (Blender zanurzeniowy również działa dobrze.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać równomiernie do 2 kubków; wierzch z bitą śmietaną i w razie potrzeby dodać laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn