Meksykański Budyń Chlebowy

Meksykański Budyń Chlebowy
Przepis meksykański budyń chleb może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis służy 30 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mało wilgoci część odtłuszczone ser mozzarella, laska cynamonu, 1/4 qt. woda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykański Budyń Chlebowy, Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy), oraz Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś wodę, piloncillo, cynamon i goździki, aby zagotować w średnim rondlu; gotuj na średnim ogniu 20 min. lub aż do konsystencji syropu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PanelaPanela
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
3
Rozgrzać piekarnik do 177°. wrzucić kostki chleba z masłem; rozłożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać rodzynki i orzechy; lekko wymieszać. Odcedzić syrop; wyrzucić kij cynamonu i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
7
Dodać syrop do mieszanki Chlebowej; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
8
Odstawić 10 min., często mieszając. W międzyczasie połącz sery.
9
Łyżka połowę mieszanki chleba do 2-qt. zapiekanka; posypać połową mieszanki serowej. Powtórz warstwy; przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
10
Piec 25 min. lub aż ser topi się i złocisty brąz, odkrywając ostatnie 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn