Przepis meksykański budyń chleb może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis służy 30 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mało wilgoci część odtłuszczone ser mozzarella, laska cynamonu, 1/4 qt. woda i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykański Budyń Chlebowy, Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy), oraz Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś wodę, piloncillo, cynamon i goździki, aby zagotować w średnim rondlu; gotuj na średnim ogniu 20 min. lub aż do konsystencji syropu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Panela
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
3
Rozgrzać piekarnik do 177°. wrzucić kostki chleba z masłem; rozłożyć na blasze do pieczenia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.