Meksykańska Kukurydza Z Grilla
Meksykańska kukurydza z grilla może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, chili w proszku, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Kukurydza Z Grilla, Meksykańska Kukurydza Z Grilla, oraz Grillowana Meksykańska Kukurydza Z Kolby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Usuń łuski kukurydzy, ale pozostaw rdzeń przymocowany na końcu, abyś miał coś do trzymania. Grilluj kukurydzę na gorącym grillu lub żeliwnej patelni, aż lekko zwęglona. Obróć tak, aby równomiernie się gotowało.
Wymieszać majonez, śmietanę i kolendrę razem. Parmezan zetrzeć w innej misce. Podczas gdy kukurydza jest jeszcze ciepła, posmaruj mieszanką majonezu. Wycisnąć sok z limonki na kukurydzy i prysznic z parmezanem. Doprawić chili w proszku i podawać z dodatkowymi limonkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.