Medaliony wieprzowe z sosem granatowo-wiśniowym

Medaliony wieprzowe z sosem granatowo-wiśniowym
Medaliony wieprzowe z sosem granatowo-wiśniowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto, Gotowanie Medalionów wieprzowych Light z sosem wiśniowym z suszonego wina porto, oraz Medaliony wieprzowe z pikantnym granatem - Borówka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wieprzowinę w poprzek na kawałki o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
2
Posypać obie strony wieprzowiny solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj sok, wiśnie, Wino i ocet do patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
OcetOcet
SokSok
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Połącz skrobię kukurydzianą i 1 łyżeczkę wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj masło, mieszając, aż masło się rozpuści. Powrót wieprzowiny na patelnię, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn