Medaliony wieprzowe z sosem granatowo-wiśniowym
Medaliony wieprzowe z sosem granatowo-wiśniowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto, Gotowanie Medalionów wieprzowych Light z sosem wiśniowym z suszonego wina porto, oraz Medaliony wieprzowe z pikantnym granatem - Borówka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wieprzowinę w poprzek na kawałki o grubości 1 cala.
Posypać obie strony wieprzowiny solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj sok, wiśnie, Wino i ocet do patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 2 protokół.
Połącz skrobię kukurydzianą i 1 łyżeczkę wody w małej misce.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Dodaj masło, mieszając, aż masło się rozpuści. Powrót wieprzowiny na patelnię, obracając się do płaszcza.