Medaliony Wieprzowe Musztardowe

Medaliony Wieprzowe Musztardowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych z musztardą. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,15 USD za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, cebulę w proszku, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Medaliony wieprzowe w sosie musztardowym, Medaliony Wieprzowe Żurawinowo-Musztardowe, oraz Medaliony wieprzowe z sosem musztardowo-kaparowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce połączyć okruchy, tymianek, sól czosnkową i cebulę w proszku; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Polędwicę pokroić na 12 kawałków i wbić każdy kawałek do 1/4 cala. grubość.
3
Połączyć musztardę z masłem; posmarować każdą stronę wieprzowiny, a następnie zwinąć w zarezerwowaną mieszankę okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Umieścić na nasmarowanej płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec, odsłonięty, w temperaturze 425° przez 10 minut; obrócić i piec około 5 minut dłużej lub aż nie będzie już różowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn