Medaliony Wieprzowe Musztardowe

Medaliony Wieprzowe Musztardowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych z musztardą. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,15 USD za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, cebulę w proszku, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Medaliony wieprzowe w sosie musztardowym, Medaliony Wieprzowe Żurawinowo-Musztardowe, oraz Medaliony wieprzowe z sosem musztardowo-kaparowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce połączyć okruchy, tymianek, sól czosnkową i cebulę w proszku; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Polędwicę pokroić na 12 kawałków i wbić każdy kawałek do 1/4 cala. grubość.
3
Połączyć musztardę z masłem; posmarować każdą stronę wieprzowiny, a następnie zwinąć w zarezerwowaną mieszankę okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeża Resztkaświeża Resztka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Umieścić na nasmarowanej płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec, odsłonięty, w temperaturze 425° przez 10 minut; obrócić i piec około 5 minut dłużej lub aż nie będzie już różowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn