McClellanville ciastka z kraba z pełnoziarnistym sosem musztardowym
McClellanville Lump Crab Cakes z pełnoziarnistym sosem musztardowym jest pescatarian hor d ' oeuvre. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 583 kalorie, 19g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Jeśli masz olej z orzeszków ziemnych, Cracker posiłek, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczone Placki Z Kraba Z Czerwonym Pieprzem Chipotle SOS Limonkowy, Maryland Style Lump Crab Cakes, oraz Pieczone Maryland Lump Crab Cakes.
Instrukcje
W średniej misce ubić majonez i białko jajka, dodać 5 kolejnych składników. Wymieszać z krabem.
Kształt mieszaniny na 6 (4-calowe) paszteciki. (
Mieszanina będzie bardzo miękka.) Ostrożnie pogłębiać paszteciki w bułce tartej; przykryć i schłodzić co najmniej 1 1/2 godziny.
Gotować ciasteczka krabowe w gorącym oleju i masła na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Podawać natychmiast z pełnoziarnistym sosem musztardowym.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.