Maślany Krabowy Budyń Chlebowy
Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli $1.94 za porcję spada w budżecie, maślany krabowy budyń chlebowy może być świetny pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mleko, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń chlebowy Pączkowy z sosem rumowym maślanym, Maślany Krab Quiche, oraz Maślane Ukąszenia Krabów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i masło 9-na-13-calowe ceramiczne naczynie do pieczenia. W średniej misce wrzucić mięso krabowe z pietruszką, szczypiorkiem, sokiem z cytryny i cayenne. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Posmaruj każdy plasterek bagietki i wstaw plasterki w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Używając łyżki, wsunąć mieszaninę kraba równomiernie między kromki chleba.
W misce ubijamy jajka z mlekiem, pół na pół, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Wlać krem równomiernie na chleb i odstawić na 10 minut.
Piec budyń chlebowy przez 30 minut, aż góra będzie lekko rumiana i krem jest ustawiony.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.