Maślana fasola, grillowana cukinia, pieczona czerwona papryka i sałatka z chorizo

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do skrzynki receptury, masło fasola, grillowana cukinia, pieczona czerwona papryka & sałatka chorizo może być przepis należy spróbować. To danie główne ma 512 kalorii, 27g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka oliwy z oliwek, bób, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 87 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka z pomidorów, czerwonej cebuli i rukoli z jajkiem sadzonym, grillowanym Chorizo i grillowanym Provoleto Crostini, Brie, cukinia i papryka muffinki, oraz Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę rozgrzać na patelni na średnim ogniu.
Dodać chorizo i gotować przez 7-9 minut, aż jest gotowane przez i uwolnił swój olej. Wyjmij chorizo z patelni łyżką szczelinową i odstaw na bok. Zmniejszyć ogień, ubić ocet, a następnie zdjąć patelnię z ognia.
Umieścić pieprz na blasze do pieczenia, wyciąć stronę w dół, a następnie grillować przez 3-4 min, lub aż skóra pęcherze i zaczyna się czarny.
Umieścić pieprz w misce i przykryć folią spożywczą. Gdy ostygnie, obrać ze skóry, usunąć nasiona, a następnie rozerwać pieprz na paski.
Groch i bób gotujemy w osolonej wodzie przez 1-2 minuty, a następnie wlewamy do dużej miski z lodowatą wodą, aby zachować jaskrawozielony kolor.
Rozgrzej patelnię na patelni, aż będzie gorąca.
Cukinię posmarować odrobiną oliwy, następnie gotować z obu stron przez 1-2 min, aż stanie się miękka, ale nie Miękka.
Dodać masło i resztę składników na patelnię z dressingiem.
Dodać sok z cytryny i przyprawy i delikatnie wrzucić wszystko razem.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Sałatka sprawdza się bardzo dobrze z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.