Małe Paszteciki Z Quinoa

Małe Paszteciki Z Quinoa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać trochę pasztecików Quinoa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oz, woda, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gość Posta: Cebula Balsamiczna Quinoa Paszteciki & Sałatka Quinoa, Małe Paszteciki Z Quinoa, oraz Quinoan i paszteciki z krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć quinoa, jajka i sól w średniej misce. Wymieszać ze szczypiorkiem, cebulą, serem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj bułkę tartą, wymieszać, i odstawić na kilka minut, tak okruchy mogą wchłonąć część wilgoci. W tym momencie powinieneś mieć mieszankę, którą możesz łatwo uformować w dwanaście pasztecików o grubości 1 cala/2,5 cm. Błądzę po bardzo wilgotnej stronie, ponieważ sprawia, że nie jest zbyt suchy patty, ale można dodać więcej bułki tartej, trochę na raz, aby ujędrnić mieszaninę, jeśli zajdzie taka potrzeba. Odwrotnie, do zwilżenia mieszaniny można użyć nieco bardziej ubitego jajka lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WodaWoda
JajkoJajko
3
Rozgrzać olej w dużym, ciężka patelnia na średnim ogniu, dodać 6 paszteciki, jeśli będą pasować z jakimś miejscem między każdym, przykryć, i gotować 7 do 10 protokół, aż do dna są głęboko rumiane. Podkręcić ogień, jeśli nie ma brązowienia po 10 minutach i nadal gotować, aż paszteciki są rumiane. Ostrożnie odwróć paszteciki łopatką i gotuj drugie strony przez 7 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
4
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku drucianym podczas gotowania pozostałych pasztecików. Alternatywnie, mieszanka quinoa utrzymuje ładnie w lodówce przez kilka dni; można gotować paszteciki na zamówienie, jeśli wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
1
Połącz 2 szklanki/12 oz / 340 g dobrze wypłukanej niegotowanej komosy ryżowej z 3 szklankami / 700 ml wody i 1/2 łyżeczki drobnoziarnistej soli morskiej w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 25 do 30 minut, aż quinoa jest tender i można zobaczyć małe quinoa curlicues.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
ZiarnaZiarna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wydrukowane za zgodą Super Natural każdego dnia: well-loved Recipes from my Natural Foods Kitchen by Heidi Swason. Copyright © 2011 by Heidi Swanson. Wydany przez Ten Speed Press, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc.Pisarka, fotografka i projektantka HEIDI SWANSON jest twórczynią 101 książek kucharskich, wielokrotnie nagradzanego bloga kulinarnego i dziennika kulinarnego. Jest również autorką Cook 1.0 i Super Natural Cooking. Jej prace pojawiły się w Food & Wine, Saveur, Glamour, The Washington Post, Time, Fast Company, Utne Reader i The Vegetarian Times, a także na Salon.com oraz NPR.com Heidi mieszka, gotuje i pisze w San Francisco. Odwiedź www.101cookbooks.com oraz www.heidiswanson.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn