Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać trochę pasztecików Quinoa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oz, woda, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gość Posta: Cebula Balsamiczna Quinoa Paszteciki & Sałatka Quinoa, Małe Paszteciki Z Quinoa, oraz Quinoan i paszteciki z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć quinoa, jajka i sól w średniej misce. Wymieszać ze szczypiorkiem, cebulą, serem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Szczypiorek
Czosnek
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Dodaj bułkę tartą, wymieszać, i odstawić na kilka minut, tak okruchy mogą wchłonąć część wilgoci. W tym momencie powinieneś mieć mieszankę, którą możesz łatwo uformować w dwanaście pasztecików o grubości 1 cala/2,5 cm. Błądzę po bardzo wilgotnej stronie, ponieważ sprawia, że nie jest zbyt suchy patty, ale można dodać więcej bułki tartej, trochę na raz, aby ujędrnić mieszaninę, jeśli zajdzie taka potrzeba. Odwrotnie, do zwilżenia mieszaniny można użyć nieco bardziej ubitego jajka lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Woda
Jajko
3
Rozgrzać olej w dużym, ciężka patelnia na średnim ogniu, dodać 6 paszteciki, jeśli będą pasować z jakimś miejscem między każdym, przykryć, i gotować 7 do 10 protokół, aż do dna są głęboko rumiane. Podkręcić ogień, jeśli nie ma brązowienia po 10 minutach i nadal gotować, aż paszteciki są rumiane. Ostrożnie odwróć paszteciki łopatką i gotuj drugie strony przez 7 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szpatułka
4
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku drucianym podczas gotowania pozostałych pasztecików. Alternatywnie, mieszanka quinoa utrzymuje ładnie w lodówce przez kilka dni; można gotować paszteciki na zamówienie, jeśli wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
1
Połącz 2 szklanki/12 oz / 340 g dobrze wypłukanej niegotowanej komosy ryżowej z 3 szklankami / 700 ml wody i 1/2 łyżeczki drobnoziarnistej soli morskiej w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 25 do 30 minut, aż quinoa jest tender i można zobaczyć małe quinoa curlicues.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane