Mała Ośmiornica Spiedini z sałatką z buraków

Mała Ośmiornica Spiedini z sałatką z buraków
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Dziecko Ośmiornica Spiedini z sałatką z buraków może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 36g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,55 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka soli morskiej, blaty z buraków dla niemowląt, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Z Ośmiornicy Dla Dzieci, Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Grecki BBQ Baby Octopus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla lub grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść ośmiornicę w 4 ćwiartkach chłodnej wody i dodaj 1 korek do wina. Doprowadzić do wrzenia i obniżyć ogień do niskiego wrzenia. Gotować 25 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Odcedzić, spłukać i pozostawić do ostygnięcia. W misce wymieszać skórkę pomarańczową, migdały, 2 łyżki oliwy z oliwek, pokruszoną czerwoną paprykę i liście kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
( 23)( 23)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Dodaj ostudzoną ośmiornicę i odstaw 25 minut, aż węgle będą gorące i gotowe. Nawlecz ośmiornicę równomiernie na 4 szaszłyki i umieść na węglu. Gotować, aż chrupiące i lekko zwęglone, o 5 protokół na stronę. W międzyczasie wrzucić buraki z sokiem pomarańczowym i pozostałym olejem i doprawić solą morską. Podziel zieleń na 4 talerze i umieść po jednym speidino na każdym stosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
OśmiornicaOśmiornica
ZieloniZieloni
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Skropić pozostałą marynatą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn