Matowe Czekoladowe Przysmaki
Przepis matowe czekoladowe przysmaki mogą być wykonane w około 35 minut. Ten przepis służy 33. Za 24 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 192 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo przystępny hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru cukierniczego, orzechów włoskich i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czekoladowe Przysmaki Toffi, Czekoladowe Miętowe Przysmaki, oraz Czekoladowe Przysmaki Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
W dużej misce kremowy tłuszcz i brązowy cukier. Ubij jajko, mleko i wanilię. Ubij czekoladę, aż się zmiksuje.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną; stopniowo dodawać do śmietany. Dodaj orzechy włoskie.
Upuść przez łyżki stołowe 2 cale. osobno na niesmażone blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 11-13 minut lub do twardości.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
Do lukru, w misce, masło śmietankowe i cukier. Ubij wanilię i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać konsystencję. Ciasteczka chłodzone mrozem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 55 dolarów.
![Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut]()
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Winnice znajdują się w Vertus, Oger, Avize, Cramant, które tworzą linię blisko czwartego południka. Longitude to 60% wina bazowego z rocznika 2009 sfermentowanego ze stali nierdzewnej i 40% wina rezerwowego z foudre & neutral oak. 100% Chardonnay leżakuje na osadzie przez ponad dwa lata i dawka 4gr/l.