Matowe Ciasteczka Melasowe
Matowe ciasteczka melasy mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 90 porcji z 106 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, vanillan extract, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Matowe Ciasteczka Melasowe, Matowe Ciasteczka Melasowe, oraz Frosted Melasa Spice Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana masło i brązowy cukier, aż światło i puszyste. Ubić jajka, melasę i wanilię.
Połączyć mąkę, imbir, cynamon, sodę oczyszczoną, sól i ziele angielskie; dodać do kremowanej mieszaniny na przemian z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Drop by tablespoonfuls 2 in. rozłożyć na wysmarowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 7-9 minut lub do momentu, aż zestaw.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Na lukier, w małej misce, krem skrócenie i masło do lekkiego i puszystego. Beat in vanilla. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym i imbirze.
Dodać mleko; ubijać, aż będzie lekkie i puszyste.
Rozłożone na ciasteczka. W razie potrzeby udekorować posypką. Przechowywać w szczelnym pojemniku.