Masło Z Pigwy
Masło z pigwy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pigwę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strudle z pigwy jabłkowej z syropem z pigwy, slow cooker masło gruszkowo-pigwowe, oraz Dżem Z Pigwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i cukier do wrzenia; gotować 2 minuty.
Dodać pigwę i gotować na średnim ogniu 45 minut lub aż bardzo miękkie.
Usuń pigwę z patelni za pomocą szczelinowej łyżki, zachowując płyn.
Umieść pigwę w robocie kuchennym; procesuj, aż będzie gładki.
Gotuj płyn do gotowania na średnim ogniu, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 23
Wyjąć z ognia; wymieszać przecieraną pigwę i sok. Schłodzić; wlać do szczelnego pojemnika.
Uwaga: Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do dwóch miesięcy.