Masło Wiśniowe Ravioli
Przepis Cherry Brown Butter Ravioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 607 kalorii, 14g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka migdałów, sól koszerna, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ravioli ze słodkiej kukurydzy z sosem bazyliowym z brązowego masła i ciepłym kompot z pomidorów wiśniowych, Ravioli Z Masłem Brązowym, oraz Brązowe masło i szałwia Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie z zaleceniami opakowania.
Odcedzić i rozprowadzić na płytkim talerzu. Namiot z folią do ogrzania.
W międzyczasie roztopić masło w średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż masło zaczyna się średnio brązowy i pachnie orzechowy, o 7 protokół.
Zdjąć z ognia i ostrożnie dodać sok z cytryny i 1/2 łyżeczki. sól (będzie się bąbelkować).
Wlać wszystko, ale 2 łyżki. brązowe masło do małej miseczki; ogrzać.
Wrzucamy wiśnie na patelnię z brązowym masłem i gotujemy na średnim ogniu, często mieszając, aż zaczną się marszczyć skórki, około 7 minut.
Czereśnie polać reserved makaronem wraz z połową reserved brązowego masła.
Posypać migdałami i tymiankiem, dodać sól do smaku.
Podawać z pozostałym masłem.