Masło orzechowe i czekolada Biscotti

Masło orzechowe i czekolada Biscotti
Przepis masło orzechowe i czekolada Biscotti jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 101 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru, mąki, prażonych orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada Masło Orzechowe Biscotti, Masło Orzechowe Pekan Biscotti, oraz Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym.

Instrukcje

1
Umieść stojaki równomiernie w piekarniku i rozgrzej do 350 stopni F. Linia 3 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Roztopić masło na średnim ogniu, od czasu do czasu obracając patelnię. Nadal gotować, aż masło brązowieje i dostaje orzechowy aromat, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Lekko ostudzić.
4
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubić jajka w średniej misce z mikserem elektrycznym, aż jasnożółte i jasnożółte, o 2 protokół. Stopniowo dodawać cukier podczas ubijania. Następnie powoli dodać masło i wanilię, aż równomiernie wymieszane, o 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać masło orzechowe i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
7
Mieszając powoli, dodaj suche składniki do mokrej, w 2 dodatkach, mieszając tylko do wchłonięcia. Złożyć w orzeszki ziemne i kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
8
Podziel ciasto równomiernie na trzecie i umieść każdą porcję na środku blachy do pieczenia. Uformuj ciasto lekko mokrymi rękami w kłody o szerokości około 2 cali i długości 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec, aż zestaw i brązowy na brzegach, o 25 do 30 protokół. (Dla nawet pieczenia należy uważać, aby obrócić Patelnie-od góry do dołu iz przodu do tyłu-o połowie drogi choć.) Chłodne dzienniki na blachach do pieczenia przez około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F. ostrożnie przenieść dzienniki do deski do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Przetnij kłody w poprzek, długim ząbkowanym nożem pod kątem około 45 stopni, na grube ciasteczka o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
12
Miejsce ciasteczka wyciąć stronę w dół na blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Piec do chrupkości, o 8 protokół. Odwróć ciasteczka i piec do złotego koloru, o 8 protokół więcej. Fajne biszkopty na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Serw.
15
Przechowywać ciasteczka w szczelnie zamkniętym pojemniku do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn