Masło orzechowe i czekolada Biscotti
Przepis masło orzechowe i czekolada Biscotti jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 101 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru, mąki, prażonych orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada Masło Orzechowe Biscotti, Masło Orzechowe Pekan Biscotti, oraz Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym.
Instrukcje
Umieść stojaki równomiernie w piekarniku i rozgrzej do 350 stopni F. Linia 3 blachy do pieczenia z pergaminem.
Roztopić masło na średnim ogniu, od czasu do czasu obracając patelnię. Nadal gotować, aż masło brązowieje i dostaje orzechowy aromat, o 5 protokół.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić razem w dużej misce.
Ubić jajka w średniej misce z mikserem elektrycznym, aż jasnożółte i jasnożółte, o 2 protokół. Stopniowo dodawać cukier podczas ubijania. Następnie powoli dodać masło i wanilię, aż równomiernie wymieszane, o 30 sekund więcej.
Dodać masło orzechowe i wymieszać do połączenia.
Mieszając powoli, dodaj suche składniki do mokrej, w 2 dodatkach, mieszając tylko do wchłonięcia. Złożyć w orzeszki ziemne i kawałki czekolady.
Podziel ciasto równomiernie na trzecie i umieść każdą porcję na środku blachy do pieczenia. Uformuj ciasto lekko mokrymi rękami w kłody o szerokości około 2 cali i długości 15 cali.
Piec, aż zestaw i brązowy na brzegach, o 25 do 30 protokół. (Dla nawet pieczenia należy uważać, aby obrócić Patelnie-od góry do dołu iz przodu do tyłu-o połowie drogi choć.) Chłodne dzienniki na blachach do pieczenia przez około 10 minut.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F. ostrożnie przenieść dzienniki do deski do krojenia.
Przetnij kłody w poprzek, długim ząbkowanym nożem pod kątem około 45 stopni, na grube ciasteczka o grubości 1/2 cala.
Miejsce ciasteczka wyciąć stronę w dół na blachy do pieczenia.
Piec do chrupkości, o 8 protokół. Odwróć ciasteczka i piec do złotego koloru, o 8 protokół więcej. Fajne biszkopty na blachach do pieczenia.
Przechowywać ciasteczka w szczelnie zamkniętym pojemniku do 3 dni.