Masło Orzechowe-Fudge Cups

Masło Orzechowe-Fudge Cups
Masło orzechowe-Fudge Cups może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, półsłodkie chipsy czekoladowe, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Kubki Z Masłem Orzechowym, oraz Peanut Butter Fudge Brownie Cups.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, umieść pierwsze 4 składniki w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Lekko łyżka 1 szklanki mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mąkę i sól do mieszanki masła orzechowego; pokroić w mące blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina przypomina grubą mączkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Posypać powierzchnię zimną wodą, 1 łyżka stołowa na raz; wrzucić widelcem, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Uformuj mieszankę na 24 kulki.
6
Umieść 1 kulkę w każdej z 24 miniaturowych kubków do muffinek pokrytych sprayem do gotowania. Wciśnij ciasto do dna i do góry boków kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
7
Aby przygotować nadzienie, połącz 2/3 szklanki brązowego cukru i następne 4 składniki (2/3 szklanki brązowego cukru przez mleko) w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 3 do 4 minut lub aż będzie gładka, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Wyjąć z ognia; wymieszać 2 łyżki mąki i jajka, aż dobrze się wymieszają. Masę czekoladową podzielić równomiernie pomiędzy kubki na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
9
Piec w 350 przez 10 minut lub aż ciasto lekko rumiane; ostudzić na patelni na stojaku drucianym 5 minut. Uruchom nóż wokół zewnętrznych krawędzi kubków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć kubki z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
11
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn