Masło Orzechowe-Batony Ganache

Masło Orzechowe-Batony Ganache
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać masło orzechowe-Ganache bary spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Mieszanka masła, półsłodkie chipsy czekoladowe, chipsy czekolady mlecznej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym, oraz Masło Orzechowe Filiżanka Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce wymieszać składniki skórki; wcisnąć w dno patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Piec 12 minut. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem orzeszków ziemnych, aż gładkie i dobrze wymieszane. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozprowadzić i poklepać nadzienie równomiernie na ostudzonej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
W średniej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki ganache na Wysokiej 1 minutę. Wymieszać trzepaczką; kuchenka mikrofalowa o 30 sekund dłużej. Ponownie mieszać, aż mieszanina będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Posmaruj ganache nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż do całkowitego ostygnięcia, 2 do 3 godzin.
8
Pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn