Masło mojej mamy, sos pomidorowy i cebulowy

Masło mojej mamy, sos pomidorowy i cebulowy

Instrukcje

1
Umieść pomidory, cebulę, masło i sól w rondlu 4 - do 5-quart na średnim ogniu. Kiedy pomidory zaczynają bąbelkować, obniżyć ogień do powolnego, ale stabilnego gotowania na wolnym ogniu. Gotować, mieszając co 10 do 15 minut, aż pomidory nie będą już wodniste, a sos zmniejszy się, około 45 minut, w zależności od wielkości i kształtu garnka. SOS odbywa się, gdy masło oddziela się od pomidorów i nie ma pozostałej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Uwaga
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Z rodziny Hazan ulubione: ukochane włoskie przepisy przez Guiliano Hazan. Copyright © 2012 Giuliano Hazan; photographs copyright © 2012 Joseph De Leo. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3
From Hazan Family Favorites: Beloved Italian Recipes by Guiliano Hazan. Copyright © 2012 Giuliano Hazan; photographs copyright © 2012 Joseph De Leo. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia20
Magazyn