Masło Miodowo-Cytrynowe

Masło Miodowo-Cytrynowe
Masło miodowo-cytrynowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Jeśli masz masło, pekan, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Chleb z cukinii z cytrynowym masłem miodowym, Lemon Blueberry cake & Hot Honey-butter Sauce, oraz Miód Masło Jeżyna + Cytryna Polenta Ciasto.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 3 pierwsze składniki.
2
Zwijaj mieszankę na papier woskowy, tworząc 6-calowy kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Wrzucamy pokrojone orzechy pekan. Owinąć w papier woskowy; schłodzić 1 godzinę lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn