Masło domowej spiżarni

Masło domowej spiżarni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać masło domowej spiżarni spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 261 kalorii, 2G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam poważne jedzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Domowy sos spiżarni, Likier kawowy domowej spiżarni, oraz Domowy ostry sos {spiżarnia obfitości} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz śmietanę i sól w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła i przykryj ręcznikiem do naczyń, aby zapobiec rozpryskiwaniu. Beat ze średnią lub dużą prędkością, zaglądając co 20 sekund lub tak. W ciągu 1 do 3 minut krem zostanie ubity i przewiewny, a następnie usztywni się. Następnie krem pęknie, a w misce będziesz miał zarówno płyny, jak i ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Gdy tłuszcz oddziela się od maślanki, wlać maślankę do słoika i schłodzić do użycia w ciągu 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
3
Ręce pod zimną wodą, a następnie wycisnąć masło razem, ugniatając je w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieścić miskę w zlewie, opłukać masło w zimnej wodzie i ponownie wycisnąć. Powtarzaj ten proces, aż woda będzie czysta, a masło nie uwolni żadnego płynu po naciśnięciu.Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w zakrytym pojemniku lub maśle przez 5 dni w lodówce. Lub zwinąć i pokroić w patyki, owinąć pojedynczo w folię i przechowywać w torbie zamrażarki przez 3 miesiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn