Marynowane Szwajcarskie Łodygi Chard

Marynowane Szwajcarskie Łodygi Chard
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych Szwajcarskich łodyg Chard. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowych nasion gorczycy, unseasoned ocet ryżowy, łodygi chard, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj marynowane łodygi chard, Marynowany Chard Szwajcarski, oraz Marynowane Łodygi Brokułów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić łodygi chard, szalotka, i sól w durszlak ustawić w zlewie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2
Odstawić 1 godzinę. Dobrze spłukać i osuszyć.
3
Tymczasem, tosty gorczycy i kminku na małej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż nasiona gorczycy zaczynają pop, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
MusztardaMusztarda
TostyTosty
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Niech nasiona ostygną.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
1
W małym rondlu zagotować ocet, cukier i 1 szklankę wody; pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać solankę do słoików.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
3
Lekko ostudzić, następnie przykryć i schłodzić.
4
Czy z wyprzedzeniem: ogórki mogą być wykonane 2 tygodnie wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
1
Marynowana Zielona Papaja
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona PapajaZielona Papaja
2
Użyj tej samej metody solenia i solanki, ale zamiast łodyg chard i szalotki, użyj 1 pokrojonych nasion obranej zielonej papai (około 1 lb.). Pomiń musztarda i kminek, i użyć 2 czerwone lub zielone Tajskie chiles i jeden 1 " - kawałek obrane kurkuma lub imbir, cienko pokrojone.Marynowane Banany Chiles
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Zielona PapajaZielona Papaja
Thai ChiliThai Chili
KurkumaKurkuma
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
BananBanan
Papryka ChiliPapryka Chili
ImbirImbir
SolankaSolanka
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Użyj tej samej metody solenia i solanki, ale zamiast łodyg chard i szalotki, użyj 1 lb. świeże chiles bananowe (wyciąć długą szczelinę w każdym pieprzu, aby umożliwić przenikanie solanki) i 1 pokrojone w plasterki obrane marchewki. Pomiń musztardę i kminek i użyj 1 ząbka czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
BananBanan
MarchewMarchew
Papryka ChiliPapryka Chili
PieprzPieprz
SolankaSolanka
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn