Marynowane Szwajcarskie Łodygi Chard
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych Szwajcarskich łodyg Chard. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowych nasion gorczycy, unseasoned ocet ryżowy, łodygi chard, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj marynowane łodygi chard, Marynowany Chard Szwajcarski, oraz Marynowane Łodygi Brokułów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić łodygi chard, szalotka, i sól w durszlak ustawić w zlewie.
Odstawić 1 godzinę. Dobrze spłukać i osuszyć.
Tymczasem, tosty gorczycy i kminku na małej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż nasiona gorczycy zaczynają pop, o 2 protokół.
W małym rondlu zagotować ocet, cukier i 1 szklankę wody; pozostawić do ostygnięcia.
Lekko ostudzić, następnie przykryć i schłodzić.
Czy z wyprzedzeniem: ogórki mogą być wykonane 2 tygodnie wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Marynowana Zielona Papaja
Użyj tej samej metody solenia i solanki, ale zamiast łodyg chard i szalotki, użyj 1 pokrojonych nasion obranej zielonej papai (około 1 lb.). Pomiń musztarda i kminek, i użyć 2 czerwone lub zielone Tajskie chiles i jeden 1 " - kawałek obrane kurkuma lub imbir, cienko pokrojone.Marynowane Banany Chiles
Użyj tej samej metody solenia i solanki, ale zamiast łodyg chard i szalotki, użyj 1 lb. świeże chiles bananowe (wyciąć długą szczelinę w każdym pieprzu, aby umożliwić przenikanie solanki) i 1 pokrojone w plasterki obrane marchewki. Pomiń musztardę i kminek i użyj 1 ząbka czosnku.