Marynowana Czerwona Cebula
Marynowana czerwona cebula to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 250 porcji z 6 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sól do konserw i trawienia, chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Jak: marynowana czerwona cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
Podczas gdy słoiki gotują się, Połącz pierwsze 3 składniki i 1 1/2 szklanki wody w dużym piekarniku holenderskim ze stali nierdzewnej lub emaliowanym; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier i sól.
Dodaj pokrojoną cebulę do mieszaniny octu; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 6 minut, odkryte, lub aż cebula po prostu zaczyna mięknąć.
Miejsce 1/4 tsp. ziele angielskie, 1/4 łyżeczki. nasiona gorczycy, 1 liść laurowy, 1 gałązka tymianku i 1 pieprz chile w każdym gorącym słoiku. Używając szczypiec, przenieść cebulę do gorących słoików, pozostawiając 1/2-calowy headspace. Przykryj cebulę gorącym płynem do wytrawiania, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Słoiki uszczelniające i procesowe, przetwarzanie 10 minut.
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa nie porusza się, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.