Marynowana cukinia w stylu Neapolu: marynat z cukinii
Marynowana cukinia w stylu Neapolu: marynat z cukinii to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, liście pietruszki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Marynowana cukinia w stylu Neapolu, Marynat karotowy (marchew marynowana), oraz Zupa jarzynowa w stylu Neapolu: Cianfotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wzdłuż na plastry o grubości 1/3 cala.
Plastry cukinii umieścić w durszlaku, posypać solą i odstawić do odsączenia na 2 godziny.
W dużym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Umieść odsączone plasterki cukinii na patelni i gotować delikatnie, aż złoty kolor z obu stron, o 3 protokół na stronę, uważając, aby nie spalić plasterki. Odstawić.
W innym rondlu doprowadzić ocet i cukier do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać szczyptę płatków pieprzu i szczyptę soli.
Umieścić plasterki cukinii płasko w płytkiej misce, z plasterkami czosnku, bazylii i pietruszki rozrzucone po całej.
Zalać octem plasterki cukinii i pozostawić do marynowania, przykryte, przez co najmniej 24 godziny przed podaniem.