Marokańska zupa słodko-kwaśna

Marokańska zupa słodko-kwaśna
Marokańska zupa słodko-kwaśna może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 267 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BBC Good Food. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz wegetariańskie / wegańskie opcje: użyj bulionu warzywnego, kolendry, papryki i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Marokańska zupa z słodkich ziemniaków i ciecierzycy, Marokańska Zupa Z Ciecierzycy Słodkich Ziemniaków, oraz Marokańska zupa ze słodkich ziemniaków i soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i paprykę smażyć na miękko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem świeżej kolendry i doprowadzić do wrzenia. Dusić 35/45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
3
Wymieszać ze świeżą kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn