Marmurkowe Jajka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj jajek marmurkowych. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 88 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, sól, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jak gotować na twardo jajka & Chińskie marmurkowe jajka Tean, Herbaciane Marmurkowe Jajka, oraz Herbaciane Marmurkowe Jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki, wodę, ocet, cukier, sól, cebulę i suszoną pokruszoną czerwoną paprykę zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż cebula będzie miękka.
Zdjąć z ognia. Rozbij jajka na całej powierzchni za pomocą tylnej drewnianej łyżki. Zanurzyć jajka w mieszaninie buraków i odstawić na 15 minut. Przykryć i schłodzić 2 do 24 godzin.
Jak z nich korzystać: weź swój ulubiony przepis deviled egg się wycięcie.
Dodaj świąteczną nutę do sałatki nioise. Połówki i wierzch z kwaśną śmietaną i kawiorem lub wędzoną ikrą z pstrąga. Możesz też podać piknik z solą morską, pieprzem i sześciopakiem zimnego piwa.