Mark Bittman ' s pszeniczne jagody z orzechami włoskimi
Pszeniczne jagody Marka Bittmana z orzechami włoskimi to wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, liście tymianku, szalotka lub, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mark Bittman ' S Pad Thai, Mark Bittman Corn, oraz Brownies Marka Bittmana.
Instrukcje
Jagody pszenne z orzechami włoskimi i jabłkami. Rdzeń i kości (obieranie jest opcjonalne) 1 uniwersalne jabłko, takie jak Golden Delicious; Dodaj do patelni z szalotką.
Jagody pszenne z orzechami włoskimi i burakami.
Dodaj 1 szklankę pokrojonych w kostkę ugotowanych buraków wraz z orzechami włoskimi w kroku
Udekoruj pokruszonym kozim serem, jeśli chcesz.
Żurawinowy smak z pomarańczą i imbirem
Brukselka duszona i Glazurowana