Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grzyb Miłośnik Marinaran spróbować. Na 7,21 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1456 kalorii, 85g białka, oraz 83g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, sól, majeranek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grzybowa Marinara, Grzybowa Marinara z Penne, oraz Mięsisty Pieczarkowy Sos Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić borowiki w garnku, przykryć wywar i doprowadzić do duszenia. Rozpuścić do miękkości, następnie wyjąć łyżką szczelinową i posiekać; rezerwy z płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podgrzać łyżkę EVOO w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, dodać guanciale i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guanciale
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Wyjąć łyżką szczelinową, dodać pozostałe EVOO, kilka obrotów patelni i dodać grzyby cremini do brązowego, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek, tymianek, majeranek lub oregano, chile, sól i pieprz, wymieszać 1 do 2 minut, następnie dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Majeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj marsalę lub wino i zarezerwowany bulion borowików, minus kilka łyżek, w których grys mógł się osiedlić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Dodaj porcini, guanciale lub boczek i pomidory (rozbić pomidory trochę); mieszać w passata i, kilka liści bazylii i dusić na małym ogniu 40 do 45 protokół, mieszając od czasu do czasu zagęścić i połączyć smaki. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać sos, przykryć, na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Aby służyć, doprowadzić duży garnek wody do wrzenia makaronu, dodać sól i gotować makaron do al dente, rezerwując filiżankę skrobi gotowania wody tuż przed odsączeniem. Powrót makaron do gorącego garnka i dodać masło i połowę sosu; wrzucić do połączenia, dodając trochę skrobi gotowania wody, jeśli to konieczne, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podawać makaron w płytkich miseczkach z pozostałymi grzybami marinara na górze; udekorować dużą ilością sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Umieść kurczaka w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodać seler, marchew, cebulę, czosnek, cytrynę, liść laurowy, ziarna pieprzu i wiązkę ziół; doprawić solą. Przykryć kurczaka wodą i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego, toczenia na wolnym ogniu. Dusić od 60 do 75 minut, następnie schłodzić kurczaka w magazynie. Odcedzić zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji