Margarita Jeżynowo-Tymiankowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur napojów, więc dać Jeżyna-tymianek Margaritan spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 334 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, jeżyny, kostki lodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Margarita jeżynowo-tymiankowa, Jagodowa Tymianek Margarita, oraz Jeżyna Margarita.
Instrukcje
Umieść 14 jeżyn i 2 gałązki tymianku w średniej misce. Mocno naciskać na ciała stałe za pomocą muddler lub tyłu drewnianej łyżki, aż do zacieru.
Wymieszać z tequilą, syropem cukrowym, sokiem z limonki i Cointreau, a następnie 1 szklanką lodu. Wymieszać, aby dobrze wymieszać. Przecedzić do dużej szklanej miarki.
Wymieszać z winem musującym. Pozostały lód podzielić między 2 wysokie szklanki.
Każdy dekoruj 1 gałązką jeżyny i 1 gałązką tymianku.