Marchew z masłem cytrynowo-szczypiorkowym
Marchew z masłem cytrynowo-szczypiorkowym jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, masło, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Młode ziemniaki z masłem cytrynowo-szczypiorkowym, Pstrąg smażony z masłem cytrynowym szczypiorkiem, oraz Grillowane owoce morza z masłem cytrynowo-szczypiorkowym.
Instrukcje
W misce połączyć masło, skórkę z cytryny i sok, szczypiorek, cukier, sól i pieprz i dobrze wymieszać gumową szpatułką lub mikserem ręcznym na małej prędkości.
Umieść marchew w dużym garnku i po prostu przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, aż tylko miękkie, o 20 protokół.
Odcedzić i wrócić do patelni.
Dodać mieszaninę masła i wrzucić, aż masło stopi się i marchew są równomiernie pokryte.