Marble Rye & Beef Reuben

Marble Rye & Beef Reuben
Ten przepis służy 15 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz duży ser szwajcarski, marmurowy chleb żytni, kiszoną kapustę claussen i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Marmurowe babeczki z marmurowym lukrem serowym, oraz Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać kiszoną kapustę i sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
2
Rozłóż 2 kromki chleba z kiszoną kapustą; wypełnij pozostałymi składnikami, aby zrobić 2 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3
Gotować na patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 4 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn