Mandarynka Krem Rozkosz
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mandarin Cream Delight spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 384 kalorie, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, vanillan instant pudding mix, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chicken Delight Mandarynka Pomarańcza, Placek Z Kremem Mandarynkowo-Pomarańczowym, oraz Sparkling Mandarin Orange Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz masło, 1/2 szklanki cukru i wanilię w dużej misce. Beat ze średnią prędkością miksera do lekkiego i puszystego (około 2 minut). Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodać mąkę i sól do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż dobrze wymieszane.
Pat ciasto na 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania, i przebić dno ciasta widelcem.
Piec w 400 przez 12 minut lub do lekko rumiane. Cool crust na stojaku drucianym.
Aby przygotować nadzienie, odcedzić mandarynki na dużej misce, rezerwując 1/2 szklanki soku.
Połącz sok, 1/4 szklanki cukru, kwaśne kremy i budyń wymieszać w dużej misce. Wymieszać w pomarańczowych segmentach. Łyżka pomarańczowy mieszaniny na skorupie, równomiernie rozłożone. Top z bitą polewą. Chill 1 godzina.
Dekoruj miętą, w razie potrzeby.