Malinowy Tort Ripple
Malina Ripple ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jeśli masz cukier puder, ekstrakt z malin, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Malinowy Tort Ripple, Malinowy tort ripple, oraz Malinowy Sernik Sernik tort dla Clandestine Cake Club dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9-calową patelnię Bundt tube sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie połącz mieszankę ciasta, sok, olej i białka w dużej misce. Ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Wyjąć 1 szklankę ciasta i przenieść do małej miski. Wymieszaj konfitury z malin i kolor żywności i wymieszaj, aż dobrze się połączą.
Połowę białego ciasta wlać do przygotowanej patelni. Na wierzchu ciasto malinowe.
Zalać pozostałą połowę białego ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 38 do 40 minut, lub aż tester wyjdzie czysty.
Wyjąć i całkowicie ostudzić.
Połącz wszystkie składniki glazury w małym rondlu i podgrzewaj na średnim ogniu, aż do syropu.
Wszystkie składniki lukru wymieszać w małej misce z trzepaczką do uzyskania gładkiej, gęstej konsystencji.
Aby służyć, obrócić rurkę na talerzu i delikatnie podnieść patelnię, aby usunąć ciasto.
Mżawka lukier i glazury na górnej i dolnej stronie ciasta.