Malinowy ser jogurtowy z Gingersnaps
Malinowy ser jogurtowy z Gingersnaps może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka pierników, miodu, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jogurtowy Parfait z pokruszonymi piernikami i miodem, Granola z morelami i malinami z jogurtem z miodem malinowym, oraz Miękkie Gingersnaps z polewą z białej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Maliny i 2 łyżki miodu umieścić w średniej misce i delikatnie wymieszać.
Dodać jogurt i ostrożnie złożyć jagody, aż do całkowitego połączenia; niektóre jagody powinny pozostać w całości.
Umieść duży sitko lub durszlak w średniej misce i ułóż go warstwami 4 z gazą lub zwykłymi białymi ręcznikami papierowymi, pozwalając ściereczce rozciągnąć się poza krawędź Sitka. Łyżka mieszaniny jogurtu na szmatkę, przykryć luźno folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin. Obrócić ser jogurtowy na talerz i zdjąć ściereczkę. Wyrzucić osuszony płyn.
Pozostały miód skropić serem jogurtowym. Użyj gingersnaps jako krakersy, polewając je serem i dodatkowymi jagodami.WSKAZÓWKA: Możesz również podawać ser z jogurtem malinowym z bajgl i pieczywem.