Malinowy Placek Rabarbarowy

Malinowy Placek Rabarbarowy
Rabarbar malinowy ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka wanilii, Pet-Ritz® Deep dish pie crust, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rabarbar Malinowy Placek, Dżem Rabarbarowy Malinowy, oraz Rabarbar Malinowy Placek.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać rabarbar, maliny, 4 łyżki masła, wanilia, 1 1/3 szklanki cukru i mąki, aż wszystkie owoce są powlekane; łyżka do głębokiego naczynia ciasto skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deep Dish Pie CrustDeep Dish Pie Crust
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pokrój kilka małych diamentów w schłodzonej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Na wierzch ciasta ułożyć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Za pomocą małej szczotki do fastrygowania; rozprowadzić Pozostałe roztopione masło na wierzchniej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
Pozostały cukier posypać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Piec 30 minut. Przykryj wierzchnią część ciasta luźną warstwą folii; wróć do piekarnika na dodatkowe 40 do 50 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a mieszanina rabarbaru będzie bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Wyjąć z piekarnika; pozostawić do ostygnięcia 2 do 3 godzin. Pokroić i podawać ze stosami lodów waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn