Malinowo-zawijane słodkie bułeczki to Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Mieszanka aktywnych drożdży, malin iqf, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Malinowe Zawijane Słodkie Bułeczki, Malinowe Zawijane Słodkie Bułeczki, oraz Malinowe Roladki Zawirowujące.
Instrukcje
1
W małym rondlu podgrzej mleko na umiarkowanie małym ogniu, aż będzie 9
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ciepłe mleko wlać do miski stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w hak do ciasta i wymieszać z cukrem i drożdżami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Cukier
Drożdże
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić, aż drożdże będą spienione, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże
4
Dodać zmiękczone masło, jajka, startą skórkę cytrynową i sól morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Sól Morska
Masło
Jajko
5
Dodać mąkę i ubić na średniej prędkości, aż miękkie ciasto formuje, o 3 protokół. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż ciasto będzie miękkie i elastyczne, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
6
Zeskrobać ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść rękami 2 lub 3 razy. Uformuj ciasto w kulkę i przelej do lekko posmarowanej masłem miski. Przykryć ciasto folią i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się luzem, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Linia na dole 9-na-13-calowej patelni do pieczenia z pergaminem, pozwalając papierowi rozszerzyć się na krótkie boki. Masło Papier i boki patelni. Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą i za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj je w prostokąt o wymiarach 10 na 24 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Wałek Do Ciasta
Patelnia Do Pieczenia
8
W średniej misce wrzucić zamrożone maliny z cukrem i skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Malinowe nadzienie rozłożyć równomiernie na cieście. Mocno zwinąć ciasto, aby uformować 24-calowy kłodę. Pracując szybko, przetnij kłodę na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ciasto
Rolka
10
Pokrój każdą ćwiartkę na 4 plasterki i ułóż je na patelni do pieczenia, pokrój boki do góry. Zeskrobać wszelkie jagody i sok z powierzchni roboczej do miski do pieczenia między rolkami. Przykryć rolki i niech wzrosną w ciepłym miejscu, aż będą puszyste i wypełnią patelnię do pieczenia, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
Sok
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
11
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Piecz bułki przez około 25 minut, aż będą złote i jagody będą bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Przenieść patelnię do stelaża do ostygnięcia na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
W małej misce ubij cukier cukierniczy z masłem i gęstą śmietaną, aż glazura będzie gęsta i nadająca się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Ciężki
Masło
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Odwróć rolki na stojaku i Odklej papier pergaminowy. Odwróć bułki na talerz. Glazura Dollop nad każdą rolką i rozprowadzić szpatułką offsetową.