Malinowo - Zawijane Słodkie Bułeczki

Malinowo - Zawijane Słodkie Bułeczki
Malinowo-zawijane słodkie bułeczki to Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Mieszanka aktywnych drożdży, malin iqf, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Malinowe Zawijane Słodkie Bułeczki, Malinowe Zawijane Słodkie Bułeczki, oraz Malinowe Roladki Zawirowujące.

Instrukcje

1
W małym rondlu podgrzej mleko na umiarkowanie małym ogniu, aż będzie 9
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ciepłe mleko wlać do miski stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w hak do ciasta i wymieszać z cukrem i drożdżami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić, aż drożdże będą spienione, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
4
Dodać zmiękczone masło, jajka, startą skórkę cytrynową i sól morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Sól MorskaSól Morska
MasłoMasło
JajkoJajko
5
Dodać mąkę i ubić na średniej prędkości, aż miękkie ciasto formuje, o 3 protokół. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż ciasto będzie miękkie i elastyczne, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Zeskrobać ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść rękami 2 lub 3 razy. Uformuj ciasto w kulkę i przelej do lekko posmarowanej masłem miski. Przykryć ciasto folią i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się luzem, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Linia na dole 9-na-13-calowej patelni do pieczenia z pergaminem, pozwalając papierowi rozszerzyć się na krótkie boki. Masło Papier i boki patelni. Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą i za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj je w prostokąt o wymiarach 10 na 24 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
W średniej misce wrzucić zamrożone maliny z cukrem i skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Malinowe nadzienie rozłożyć równomiernie na cieście. Mocno zwinąć ciasto, aby uformować 24-calowy kłodę. Pracując szybko, przetnij kłodę na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
RolkaRolka
10
Pokrój każdą ćwiartkę na 4 plasterki i ułóż je na patelni do pieczenia, pokrój boki do góry. Zeskrobać wszelkie jagody i sok z powierzchni roboczej do miski do pieczenia między rolkami. Przykryć rolki i niech wzrosną w ciepłym miejscu, aż będą puszyste i wypełnią patelnię do pieczenia, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SokSok
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Piecz bułki przez około 25 minut, aż będą złote i jagody będą bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Przenieść patelnię do stelaża do ostygnięcia na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
W małej misce ubij cukier cukierniczy z masłem i gęstą śmietaną, aż glazura będzie gęsta i nadająca się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem CiężkiKrem Ciężki
MasłoMasło
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Odwróć rolki na stojaku i Odklej papier pergaminowy. Odwróć bułki na talerz. Glazura Dollop nad każdą rolką i rozprowadzić szpatułką offsetową.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
16
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn