Malina Gorąca Czekolada
Malinowa gorąca czekolada wymaga ok. 9 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 687 kalorii, 9g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz krystalizowany imbir, mleko, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Działa dobrze jako niedrogi napój. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Malina Boccone Dolce (czekolada i Malina Pavlova), oraz Raspberry Pain au Chocolat (Malinowo-czekoladowe rogaliki).
Instrukcje
Wszystko z wyjątkiem likieru i imbiru połączyć w małym rondlu i umieścić na średnim ogniu.
Ubijać od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści, około 2 minut.
Nadal gotować, ubijając często, aż będzie gładka i lekko zagęszczona, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia, wymieszać z likierem, top z kawałkiem imbiru, jeśli używasz, i podawać natychmiast.