Makaroniki Z Kremem Kokosowym
Ten przepis służy 42 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, wanilię, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaroniki Kokosowe, Makaroniki Kokosowe, oraz Makaroniki Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Arkusze cookie linii z folii lub gotowania pergaminu papieru. Na 1 wyłożonym arkuszu ciastek, posypać 1 szklankę kokosa na papierze foliowym.
Piec 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy; ostudzić. Zaparkuj folię do pieczenia ciasteczek.
W dużej misce, wymieszać tosty Kokosowe, Pozostałe Kokosowe, mąkę i sól. W średniej misce, beat mleko, śmietana kokosowa, wanilia, ekstrakt migdałowy i jajko, aż dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę mleka na mieszaninę kokosową; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Na arkuszach ciastek wyłożonych folią, upuść mieszaninę przez złożenie łyżki stołowej w odległości około 2 cali od siebie.
Piec 12 do 14 minut lub do złotego koloru (ciasteczka będą miękkie w środku i ustawić na krawędziach). Natychmiast przesuń folię z ciasteczkami z blachy do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W rondlu 1-quart rozgrzać chipsy czekoladowe i olej na małym ogniu, stale mieszając, aż do stopienia się chipsów.
Odstawić około 30 minut lub aż czekolada jest ustawiona.