Makaroniki Choconut
Makaroniki Choconut może być tylko deser szukasz. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 18. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cukru, białka jaj, śmietana z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Layered Choconut Bars, Keto Choconut Almond Butter Kubki, oraz Czekoladowe Makaroniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Arkusze ciastek wyłożyć papierem pergaminowym lub lekko posmarować.
W średniej misce wymieszać cukier i pastę migdałową palcami, aż pasta zostanie całkowicie przerobiona na cukier. Wymieszać z wiórkami kokosowymi i czekoladowymi. W czystej, suchej szklanej lub metalowej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na sztywne szczyty. Złóż połowę białek do mieszanki kokosowej, aby rozjaśnić ciasto. Delikatnie złóż pozostałe białka, uważając, aby nie spuścić powietrza. Upuść zaokrąglone łyżeczki do herbaty na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku, lub do blatów są lekko rumiane. Pozostawić ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia na kilka minut przed wyjęciem do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia.