Makaron ze szpinakiem i czarną fasolą
Szpinak i makaron z czarną fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 299 kalorii, 14g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, szpinak, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i szpinakiem, Czarna fasola i szpinak kuskus, oraz Sałatka Szpinakowa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj rotini, i gotować przez 8 do 10 protokół, lub aż al dente; odcedzić.
W dużym rondlu na średnim ogniu doprowadzić bulion warzywny do wrzenia. Zmniejsz ogień i wymieszaj szpinak, cebulę, czosnek, pieprz cayenne, sól i pieprz. Wymieszać z czarną fasolą i brokułami. Nadal gotować i mieszać 5 do 10 protokół.
Wymieszać pomidory do rondla i kontynuować gotowanie 10 minut, lub aż wszystkie warzywa będą miękkie.
Podawać na ugotowanym makaronie.