Makaron ze szparagami i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu ze szparagami i grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów, pieprzu, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chudy makaron z owocami morza ze szparagami i pieczarkami, Kremowy makaron Farfalle ze szparagami, pieczarkami i orzechami włoskimi, oraz Kremowy makaron cytrynowy ze szparagami, pieczarkami i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki i odstaw na bok.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; smażyć 1 minutę.
Dodać grzyby i sól; smażyć 5 minut. Wymieszać z winem; gotować 1 minutę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać 2 łyżki natki pietruszki mieszaniny; saute 2 protokół. Trzymaj ciepło.
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać makaron; gotować 6 1/2 protokół.
Dodać szparagi; gotować 1 1/2 minuty lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Odcedzić mieszaninę makaronu w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Połącz zarezerwowany płyn do gotowania, mieszankę makaronu, mieszankę grzybów i 1/4 szklanki sera. Ułóż 2 szklanki mieszanki makaronu na każdym z 4 talerzy.
Posypać równomiernie pozostałą mieszaniną pietruszki, 1/4 szklanki sera i 1/4 łyżeczki pieprzu.