Makaron ze szparagami
Makaron ze szparagami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 57 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, groszek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron zapiekany ze szparagami (Pastan al Forno con Asparagi), Makaron Szparagowy, oraz Makaron Ze Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i dodając warzywa do wrzącej wody przez ostatnie 2 min.
Przynieś SOS, bulion i czosnek do wrzenia na dużej patelni.
Odcedzić mieszankę makaronu.
Dodać do mieszaniny opatrunkowej; wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Dodać natkę pietruszki, skórkę z cytryny i pieprz; lekko wymieszać. Rezerwa 1 Łyżka. ser. Wrzucić pozostały ser z mieszaniną makaronu; top z serem reserved.